Review: Grumpy Cat – NEEgen Levens

grumpy cat cover.jpg

Titel: Grumpy Cat – NEEgen Levens
Uitgeverij: BBNC uitgevers
Jaar: 2015
Pagina’s: 90

Ik was van plan elke zondag een review te posten. Maar ik ben eindelijk begonnen aan Game of Thrones, wat een verschrikkelijk dik boek is dat ik niet op een week tijd uitgelezen krijg. Dus even een korte review over een boek dat ik met mijn verjaardag in december heb gekregen: Grumpy Cat. 

Ik ga ervan uit dat iedereen Grumpy Cat wel kent: de chagrijnige kat die het internet veroverde met memes. Haar eigenares zal ondertussen wel in het geld zwemmen door alle merchandise die er rond grumpy cat bestaat. Ik ben niet voor overgecommercialiseerde dingen en dit boek bewijst dat nog maar eens. Hoe grappig de memes ook zijn, dit boek leeft niet op tegen mijn verwachtingen. Het bestaat uit allemaal slecht gefotoshopte afbeeldingen met grumpy cat en een willekeurig ding en dan het woordje ‘nee’. Ik moest soms wel eens glimlachen en vind het boek wel semigeslaagd als cadeau, maar zou het zelf nooit hebben gekocht.

Wat ik nog wel lachen vind, zijn de stickers achteraan in het boek. Bedoeling is dat je die plakt op iets wat je stom vindt. Ik zie mij stiekem al op het werk rondgaan met stickers. Ik geef het boek 1 ster.

Advertenties

Een gedachte over “Review: Grumpy Cat – NEEgen Levens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s