SSS: Super 6 slechtste films

Ik heb de slechte gewoonte om films (en boeken) die ik niet goed vind, toch uit te zien. Gelukkig geven mijn hersenen me meestal nog wel ongeveer een kwartier bedenktijd. Maar als na dat kwartier de film om één of andere reden nog opstaat, (omdat bijvoorbeeld iemand anders de afstandsbediening van de tv heeft) dan wil ik weten hoe hij eindigt. Zo heb ik in mijn leven al heel wat uren verloren. De super six saturday die Book Babbles deze week heeft gekozen is ‘Super 6 slechtste films’. Ik versta hieronder ‘slechte films die ik wel degelijk helemaal heb gezien’.

  • Babysitters

Deze film heb ik gezien op aanraden van een nicht van mij. De film gaat over een tienermeisje dat een soort escortebureau opstart. Zij regelt afspraakjes tussen haar vriendinnen en vaders van kinderen waarop zij moeten babysitten. Ik vond het verhaal nog wel oké klinken en het acteertalent van John Leguizamo maakt een klein beetje goed, maar het blijft een afschuwelijke film! Ontzettend saai en naar het einde toe lijkt het alsof de directeur het gewoon heeft opgegeven.

  • The Mistress of Spices

Deze film heb ik gekeken toen ik moest babysitten op mijn geweldige petekindje. Het meisje kan nog wel acteren, maar hij is verschrikkelijk om naar te kijken. Ze hadden ook weinig om mee te werken, want het script was niet goed. De film gaat over een Indiase immigrante die de magische gave heeft om te weten welke kruiden haar klanten nodig hebben. Het magisch-realistisch element past echt niet in de film.

  • Cat Woman

Hiervan weet ik dat ik niet de enige ben die deze film erg vond. Halle Berry mag dan wel een fantastische actrice zijn, deze film kon ze toch niet redden, zelfs niet in haar sexy pakjes.

  • Batman & Robin

Hiervan kan ik mij moeilijk voorstellen dat iemand deze film wel goed vond. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik mij nog wel geamuseerd heb met het kijken van deze film. Zo slecht dat het bijna grappig wordt! En George Clooney is nu ook geen lelijke man om naar te kijken, zelfs niet in een superheldenpak.

  • Twilight

Ik hou van vampiers. Ik had de boeken nog nooit gelezen (heb ik nog steeds niet, shame on me). Ik dacht: “Leuk, een film over vampiers, laten we die gaan kijken.” Maar vampiers die fonkelen in de zon?! Niet mijn ding.

  • Happy Go Lucky

Dezelfde nicht die mij Babysitters had aangeraden, vond ook deze film leuk. Ik begin mijn twijfels te hebben over haar smaak. Enfin, ik denk dat de film de Britse versie van Amélie Poulain moet voorstellen. Amélie Poulain is één van mijn lievelingsfilms. Deze film, not so much.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s